سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زمستان 1385 - آشنایی با سبک شیتوریوکاراته
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زمستان 1385 - آشنایی با سبک شیتوریوکاراته
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صله رَحِم، سبب دوستی می شود . [امام علی علیه السلام]
زمستان 1385 - آشنایی با سبک شیتوریوکاراته
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  •  

    هنررزمی کاراته تعدادبسیارزیادی کاتا، فنون وروشهای مختلف رادربردارد.هیچ انسانی قادربه جذب تمامی آنها درمدت کوتاه نخواهد بود؛هرچند آنها را تمرین کرده باشد،بازنمیتوانداین مجموعه بزرگ را به خاطربسپارد و اگر چنانچه در درک هرکدام از آنها به طورکامل موفق نشود،نمی توان به ارزش واقعی وجوهر اصلی کاراته دست یافت.

    کیجین فوناگوشی



    سجاد ::: سه شنبه 85/10/19::: ساعت 10:43 عصر
    نظرات شما: نظر

     
    برای ارتقاءکمربنددوفاکتورمهم وجوددارد؛آمادگی جسمانی وصحیح اجراکردن کاتاها.
    بعدازاین که مربی(سن سی)به پیشرفت شماپی بردوشمارا آماده دریافت کمربند دیدازشمایک تست کاتاوآمادگی جسمانی میگیردکه دراین بین صحیح اجراکردن کاتانقش عمده ای درموفقیت شمادرآزمون دارد.ترتیب کمربندهادرشیتوریو کاراته به ترتیب زیراست:

    کمربندسفید
    کمربندزرد
    کمربندنارنجی
    کمربندآبی
    کمربندسبز
    کمربندبنفش
    کمربندقهوه ای
    کمربندمشکی

    باآرزوی موفقیت برای شما



    سجاد ::: دوشنبه 85/10/11::: ساعت 6:26 عصر
    نظرات شما: نظر

    مفهوم کیای و کارکرد آن

    kiai

    به طور خلاصه باید گفت که کیای فریادی است که از ناحیه ی داخلی شکم و نزدیک به ناف نشأت می گیرد و همراه با تخلیه ی نفس است (مانند حالتی که یک اتومبیل را هل می دهیم ).

    یک کیای درست دارای خصوصیات زیر است :

    ۱ - ریه و شکم به طور کامل از هوا تخلیه می شود.

    ۲ - ماهیچه های شکم منقبض شده و در مقابل ضربه دارای آمادگی و مقاومت می شوند

    ۳ - فریادی که همراه تخلیه ی هوا ست هیچگونه تأثیر منفی و خراشی به حنجره و گلو وارد نمی کند.

    ۴ - هیچ کلمه ی خاصی تلفظ نمی شود.

    در خصوص مورد اخیر یعنی شماره ی ۴  ، شنیده می شود که بعضی از کاراته کاهای تازه کار ، خود کلمه ی کیای را با فریاد و صدای بلند اظهار می کنند که کاملا اشتباه است.

    در موارد دیگری دیده شده که برخی کاراته کاها از الفاظ خاصی استفاده می کنند که علاوه بر اینکه هدف اصلی کیای را ایفاد نمی کند ، بعضا مضحک نیز می باشد. صداهائی شبیه تیک تیت سیش و نظایر آن.

    باید به خاطر داشت که به طور کلی اهدافی که از کیای مد نظر است به شرح ذیل می باشد:

    الف - ایجاد ترس و دلهره در حریف

    ب - ایجاد روحیه و اعتماد به نفس در خود

    ج - آمادگی بدن برای دریافت ضربات احتمالی با آسیب و درد کمتر

    د - تقویت تکنیک اجرا شده

     در پایان توجه به این تذکر لازم است که کیای به عنوان یک تکنیک محسوب نمی شود بلکه فریادی است که دقیقا همزمان با اجرای تکنیک و با خصوصیاتی که ذکر شد اجرا می گردد. و کیای کشیدن زودتر و دیرتر، یعنی قبل و بعد از تکنیک صحیح نیست و خاصیتی ندارد.

    در خصوص کیای مطالب بسیار زیادی وجود دارد که فعلا به همین مقدار اکتفاء‌ می شود. امیدوارم مورد استفاده ی شما قرار بگیرد.

    تا بعد

    سالم و با نشاط باشید.(منبع:http://zanshin.persianblog.com)

    kiai



    سجاد ::: یکشنبه 85/10/10::: ساعت 2:27 صبح
    نظرات شما: نظر

     

    هرهنرآموزوعلاقه مندبه این رشته درابتدای شروع کارخودبایدپنج کاتای ابتدایی این بخش رایادبگیردتابه دریافت کمربندبالاتر(کمربندزرد)نائل شود.لیست این کاتاهادرزیر آمده است.

     لیست کاتاهای ابتدایی

    جونینوکاتای یک

    جونینوکاتای دو

    جونینوکاتای سه

    جونینو کاتای چهار

    جونینوکاتای پنج



    سجاد ::: یکشنبه 85/10/10::: ساعت 2:17 صبح
    نظرات شما: نظر

     
    کاتا
     
    کاتا (Kata) شاخه ای از وزرش کاراته است که برای مقابله با حریف کاربردهای زیادی دارد. کاتا در مجموع اهداف جالب و بسیاری دارد اما اغلب مردم تصور میکنند که این ورزش به نوعی دفاع شخصی است و در زندگی روزمره کاربرد بسیاری دارد.

    اما واقعیت این است که کاتا در ورزش های رزمی شاخه معتبری از کاراته است و از نگاهی دیگر رشته ای با قابلیتهای تهاجمی و تدافعی در برابر حریف ذهنی! (به این معنا که مهارتهای فردی در آن مورد توجه قرار می گیرند). استفاده از مشت و ضربات پا و حتی ایستادن در حالتهای مختلف همگی از شاخصه های کاتا هستند.

    کاتا کلمه ای ژاپنی است و در لغت به معنی شکل و فرم (form) می باشد. کاتا در واقع الگوهای حرکات تهاجمی و تدافعی را به صورت جزیی در حرکت تکی و یا گروهی تعریف می کند.

    این ورزش، در زمانهای بسیار دور ورزشی زیر مجموعه کاراته بوده. استادان کاراته، کاتا را به عنوان شیوه ای برای بالا بردن توانایی، قدرت و تکنیک شاگردانشان به آنها یاد می دادند. شیوه ا ی که با آن بتوانند در برابر دیگران از خود دفاع کنند. اما معنای تکنیک در این ورزش به طور کامل آشکار و بدیهی نیست. سطوح بالای تکنیک فقط پس از گذشت سالها و مهارتهای فراوان فرد مشخص و آشکار می شود و گاهی اوقات هم پس از سپری شدن دوره های تحت آموزش!

    اما از مدتها پیش و در دوران کهن کاتا از شیوه های اصولی و حتی زیر بنایی یادگیری و آموزشی کاراته بود. بعضی مواقع فرد سالها باید تمرین می کرد تا به طور کامل آن را یاد بگیرد. متاسفانه امروزه مردم درک درستی از کاتا ندارند و آن را به غلط تعبیر می کنند، بسیاری از اساتید فن هنوز همان شیوه های قدیمی و سنتی را آموزش می دهند. تمرینات خوب اما از نظر ارزشی و طبقه بندی ضعیف. واقعا" جای تاسف دارد! این موضوع مانند آن می ماند که شما یک کتاب عالی و معرکه داشته باشید اما نتوانید آن را بخوانید. با کار و تمرین کاتا مثل یک موجود زنده زندگی میکند. یادگیری تکنیک و فنون، دانستن استخوان بندی و فیزیک انسان، آشنایی با سیستم عصبی و دانستن کمی روانشناسی همگی به پیشرفت در این ورزش کمک میکنند.


    کاتای تکی - solo
    هر شاخه ای در کاتا اسم مخصوص خودش را دارد. بعضی از آنها نام مبدع خود را دارند، بعضی تصویر کلی آن شاخه کاتا را منتقل می کنند، بسیاری از شاخه های کاتا از "اوکیناوا (Okinanwa)" از اسامی ژاپنی برگرفته شده.

    مراحل یادگیری
    در هر سطح از یادگیری شما باید شیوه جدیدی از کاتا آشنا میشوید، آغاز یادگیری کاتا با آموزش حرکات به همراه تکنیک ها و تمرینات است. در ابتدا باید هر تکنیکی را به درستی یاد بگیرید، سپس نوبت به تکنیک بعدی میرسد، ذهن شما باید مملو از چیزهای باشد که می بایست یاد بگیرید، این مرحله فیزیکی کاتاست.

    سرانجام تمرینات بیش از گذشته اتوماتیک (خودکار) می شوند، با جزییات بیشتر و ریتمیک تر، در این مرحله باید قدرت اصلی و واقعی خود را در تکنیکهایی که یاد گرفته اید را نشان دهید.

    مرحله میانی زمانی کامل می شود که یادگیری کاتا تبدیل شود به یک قالب فنی صحیح با قدرت بالا که بدون هیچ دغدغه فکری انجام گیرد. این مرحله، نخست یادگیری کاتای ذهنی است. شاید بتوان کاتا را وجهی از مدیتیشن (Meditation) دانست.

    در سطح کمربند مشکی نبرد و پپکار واقعی جلوی چشم ظاهر می شود. باید بتوانید با کاتا زندگی کنید. در ذهنتان باید تجربه کنید که چطور حمله کنید. (البته این امر فقط باید در ذهنتان صورت بگیرد) در این مرحله کاتا جزیی از وجود شماست.

    ارتباط کاتا با شاخه های دیگر رزمی
    در کاراته اکثر فنون و تکنیکهای کاتا شما را با فنون دیگر نیز آشنا می کند. یادگیری اولیه این ورزش بسیار خیلی و مهم است و به مانند پیش زمینه و الگویی ابتدایی برای آموختن اصولی کاراته است. گروه شاخه های کاتا همه با هم در یک دایره مرتبط هستند، یک نوع کاتا شما را به نوع دیگر ارجاع میدهد که از نظر سطح تکنیکی بالاتر و فنی تر است و هر یک دانش علمی را درباره این ورزش بالا میبرد.


    سجاد ::: یکشنبه 85/10/10::: ساعت 2:2 صبح
    نظرات شما: نظر

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 2
    بازدید دیروز: 0
    کل بازدید :4716

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    زمستان 1385 - آشنایی با سبک شیتوریوکاراته

    >>لینک دوستان<<

    >>آرشیو شده ها<<

    >>جستجو در وبلاگ<<
    جستجو:

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<